Presentació EMAG1

L’any 1979, Jesús Planella i Arnau porta a Girona un sistema revolucionari en la manera d’aprendre mecanografia, taquigrafia i pràctiques d’oficina / tècniques de secretariat . Una nova etapa en l’ensenyament, basat en un sistema audiovisual (meca-ràpid E.E.E.S.A. ®) arribava a Girona amb un caire familiar i proper que l’envoltava. Així va néixer E.M.A.G. 1 (Estudi Mecanogràfic Audiovisual Gironí).

L’any 1980 els primers alumnes que venen a l’acadèmia queden fascinats per la fiabilitat del sistema i l’evolució en els moderns nous mètodes d’ensenyança que s’imparteixen.

El projecte del centre Acadèmic Meca-Ràpid E.M.A.G 1 ha sortit a la llum i ràpidament adquireix una fama notable no només a Girona capital, arreu de les comarques gironines se’n parla.

M. Àngels Planella i Morató es converteix en la directora del Centre uns anys més endavant i el centre comença a oferir els estudis d’Oposicions. Són anys de creixement i consolidació d’aquell petit centre cada cop més gran.

El 1995, Xevi Planella i Morató inicia una nova etapa en l’acadèmia dotant al Centre de nous cursos: Informàtica, Secretariat, Comptabilitat i de Classes de Reforç tant en l’àmbit Escolar com Universitari. El creixement del Centre, dins d’un àmbit familiar se segueix consolidant en les diverses àrees treballades i a finals de l’any 2006 s’hi afegeix una nova branca, avui dia totalment consolidada, la branca de l'estudi assistit. En l’actualitat totes les branques ofereixen uns serveis moderns i en ple funcionament buscant el nostre objectiu originari, ajudar en la formació dels qui ens fan confiança. Justament aquest any, comencem a arribar acords amb diverses Associacions de Mares i Pares per oferir avantatges als seus afiliats en els cursos que impartim en el nostre Centre Acadèmic.

Arribats a l’any 2010, adaptem la part de velocitat de mecanografia que es feia amb màquina manual a suport informàtic, el meca-ràpid® de tota la vida, que a partir d’aquell any anomenarem EMAGtyping®, fet que ajuda a un creixement molt gran de la nostra àrea principal, passant a doblar el nombre d’alumnes anuals en aquesta l’aula de mecanografia.

A partir del 2011, i buscant nous reptes, comencem a oferir activitats extraescolars de mecanografia per realitzar a diversos Centres Educatius de les contrades gironines. Avui en dia i gràcies a uns resultats excel·lents, el seu creixement és notori any rere any i ens ha permès també poder oferir altres activitats com la informàtica o tècniques d’estudi.

Malauradament, altres serveis se’ls ha engolit l’inexorable pas del temps, com la taquigrafia o les pràctiques d’oficina, fins i tot en els darrers temps, la manca de convocatòria d’oposicions fa que aquesta àrea es trobi molt penalitzada, però altres branques com les classes de repàs i de reforç o l’aula d'estudi assistit, van adquirint més rellevància en la nostra formació.

Ha plogut molt d’ençà que Jesús Planella i Arnau va començar un somni que amb el pas del temps i amb un gran treball al darrere ple d’humilitat, esforç i sobretot oferint de manera honesta els nostres serveis, ha esdevingut una realitat, convertint el nostre centre, en un centre de referència a les comarques gironines. I el més important la vostra confiança, els nostres alumnes, avui en dia ja més de 25.000, hereus d’aquells primers alumnes que van entrar dubtosos o escèptics al nostre centre acadèmic pel sistema (revolucionari per l’època) que s’impartia l’any 1980 però que sortiren convençuts i contents del que havien après... i en van parlar a familiars, amics, companys, coneguts... i la roda va començar a girar fins al dia d’avui:

L’any 1980 començava un somni, que avui podem dir, fet més que realitat. Gràcies per la vostra confiança