L’opinió dels nostres alumnes... un motiu per seguir creixent!

Ens agrada copsar l’opinió de totes les persones que directament o indirectament tenen relació amb l’acadèmia. Ens agrada molt veure la satisfacció de fi de curs dels nostres alumnes, que normalment ve acompanyada d’una forta abraçada o d’un tímid petó. El somriure que acompanya als nens al finalitzar un curs pren més valor quan parlem precisament de nens. Aquell petit detall, aquell dibuix, aquella manualitat... però sobretot aquella sinceritat, aquell “picar l’ullet”, aquella complicitat que el temps de treball ens ha portat a una relació més que productiva, tant en l’aspecte personal com de treball.

Ens agrada que els nostres alumnes ens diguin el que s’hauria de millorar. Al llarg de les nostra història ens han fet arribar diferents tipus d’observacions en aspectes que s’haurien de millorar i a bona fe que ens hem d’acurat en fer-ho. No sempre ha estat fàcil, ni amb la rapidesa que voldríem, però avui en dia, hem satisfet la totalitat de demandes que se’ns varen fer en el seu moment. Aquí mostrem alguns exemples:

Un d’aquests aspectes era la climatització de les aules: Actualment totes les aules disposen d’aire condicionat amb bomba de calor. Un altre aspecte que se’ns va proposar era que la part de velocitat de mecanografia es fes directament amb ordinador, i així ho vàrem fer, adaptant tot el treball mecanogràfic al teclat d’ordinador. Ens varen suggerir que el mobiliari hauria d’ésser més còmode, vàrem canviar totes les taules i les cadires per tal de què els alumnes es trobessin més còmodes. Ens varen suggerir que fóra bo que els pares poguessin veure la feina diària dels seus fills, i ho vàrem fer, entregant als nens diàriament els exercicis que feien perquè a casa poguessin veure la seva evolució , ... i així diferents aspectes a millorar, dels quals tots els que estaven al nostre abast de resolució, s’han millorat.

Per les opinions positives, agraïments i l’art dels nostres alumnes, hem fet una petita selecció de la gent que ens ha autoritzat a publicar-les. Ho trobareu en els apartats:

  • Opinions escrites dels nostres alumnes.
  • Dibuixos, graffitis i manualitats dels nostres alumnes.

Opinions escrites dels nostres ALUMNES .

PER MAIL

Bon dia Xevi, Gràcies per l'informe, sempre va bé conèixer la visió des del punt de vista del formador. Personalment em sento agraïda perquè compartiu no només el rendiment acadèmic, sinó que, també, tingueu en compte les aptituds personals i emocionals dels alumnes alhora d'ensenyar els continguts. En el cas d'en Pau esteu molt encertats i comparteixo el que dieu. El fet de recordar el seu germà, Sergi, ha estat un detall i, també comparteixo com el definiu. En Pau està molt content fent l'activitat segons em comenta i està molt satisfet. Gràcies per la feina feta.

Susana (Pau i Sergi Flores) Novembre 2018

Bona tarda Xevi, Per part nostra teniu el consentiment per a publicar el nostre missatge de valoració i d'agraïment a la vostra web. Parlo de nosaltres, perquè m'ha fet il·lusió parlar-ho amb en Pau i, fins i tot, he recuperat l'informe a què feia referència i ha estat un bonic moment de record. Així que estem d'acord al fet que ho publiqueu. Aprofito per compartir que rebre el correu electrònic amb la petició, també m'ha fet il·lusió i m'ha reconfortat que fos un dels escollits, ja que pot arribar a persones que valorin la intel·ligència emocional en l'educació i l'aprenentatge. Jo sóc del parer que cada alumne és únic i té el seu propi potencial i valor, per tant, quan la figura del docent, professor o formador té la sensibilitat de veure més enllà dels resultats acadèmics pot fer molt millor la seva funció d'ensenyar i educar i motivar i encoratjar a l'alumnat en creure en les seves possibilitats. Moltes gràcies per tot i, també, desitjo un 2022 ben pròsper i tal com comentes que s'esvaeixin els malsons ben aviat. Els meus millors desitjos. Salutacions,

Susana (Pau i Sergi Flores) Gener 2022

Bon dia Xevi! Tant de temps contactant amb tu per temes de l'extraescolar de Mecanografia i aquest any per fi, la meva filla ha tingut la gran sort de tenir-te de mestre. Moltes gràcies pel temps dedicat en les avaluacions tan extenses i detallades que fan que a casa puguem reforçar el missatge que ens comentes perquè l'Emma faci un salt i no es quedi enrere. Gràcies per fer d'aquest curs tan peculiar i ple de confinaments, amb la teva extraescolar, la sort d'una rutina que a tant convé a la mainada i que a nivell formatiu agrairan segur haver fet d'aquí un parell d'anys. Aprofito per desitjar-te unes Bones Festes, Xevi! Gràcies per tot. Atentament,

Sílvia (Emma Jiménez) Desembre 2021

Molt bon dia, Xavier. Moltes gràcies per aquest informe tant magnífic que ens has enviat. Estem molt i molt agraïts de veure la Núria tan contenta i motivada d’aprendre mecanografia. No podíem haver anat a un centre millor!!!! Ara entenem el perquè tothom, per anys que faci que han vingut a la teva acadèmia, en parlin tan i tan bé. Moltes gràcies per tot. Salut.

Isabel (Núria Vidal) Agost 2020

Bon dia Xevi, ja fa dies que et volia comentar un parell de coses: - GRÀCIES per aquest informe tan ben elaborat. Veig identificat al meu fill en cada una de les paraules que redactes. Moltes gràcies, demostres ser un gran professional (cosa que no dubtava). - GRÀCIES per dedicar-li aquest "plus" d'exclusivitat, de converses i recomanacions, fa que se senti molt còmode amb tu, diria que, fins i tot t'admira! L'Eduard ve molt entusiasmat a l'extraescolar de mecanografia, i per a mi, això és el més important. No li dono tanta importància a la velocitat que pugui agafar amb el teclat, si no a què agafi un bon hàbit a l'hora de posar les mans al teclat i que se senti bé amb tu i amb el grup per mantenir-lo emocionalment estable. Moltes gràcies Xevi! PD. la setmana passada va sortir molt il·lusionat pq havia superat el nivell i començaria l'A2!

Elisabet (Eduard Masferrer) Gener 2019

Bon dia Xevi, Moltes gràcies pel feedback sobre l'evolució d’en Pol. Ens sentim molt orgullosos de que en Pol estigui aprofitant les classes de mecanografia i la seva evolució sigui tan bona. Sempre li diem que és de les coses més útils que els nostres pares van fer per nosaltres quan teníem la seva edat: apuntar-nos a mecanografia! Vull destacar també la qualitat i detall de l'informe que ens has enviat, feia temps que no veia una avaluació tant precisa, acurada i treballada com la teva. Es nota que coneixes el nostre fill i que t'interesses per la seva evolució. Gràcies per la teva feina i endavant!

Maria i Albert (Pol Sureda) Febrer 2022

Hola Xevi, Moltíssimes gràcies per la teva implicació i per l’informe. Sabem que a en Dani li costa la mecanografia, però hi volem insistir perquè pensem que a llarg termini aquesta habilitat li pot ajudar molt a l’hora d’estudiar, ja que li permetrà escriure sense perdre el fil dels seus pensaments.

Begoña (Dani Bentué) Abril 2021

Disculpa que no hagi respost abans però els vostres missatges em van a la bústia de spam que no reviso tan sovint. I tant que podeu publicar el missatge! Per nosaltres tothom pot saber que vàreu fer una gran feina amb en Dani. Si voleu, també hi podeu afegir que en Dani té dislexia i que el repte venia d’aquí. Vau fer una gran feina entre tots, per la qual en aquell moment no teníem les eines, perquè no hi era el diagnòstic sencer. I també els vostres informes eren molt elaborats. De nou, moltíssimes gràcies per tot i ja em diràs quan estigui publicat. Salutacions i bon any,

Begoña (Dani Bentué) Gener 2022

Moltíssimes gràcies per tota la teva gran dedicació i bona feina. T'agraeixo moltíssim aquest informe tan treballat, dóna gust rebre aquests informes tan treballats i detallats. Tant de bo fos així en totes les extraescolars. La meva més sincera enhorabona per la feina feta!! Moltes gràcies per tot. Fins ben aviat,

Tània (Adrià Vall-llosera) Abril 2021

Benvolgut, Xevi Sóc la mama de la Maria Sánchez que dilluns va acabar el curs de mecanografia amb vosaltres. Estem molt contents i agraïts pel curs. La Maria ha après un munt, no deixa de fer-nos-ho notar, i crec que li ha anat fantàstic. La Maria s'ha trobat molt ben acollida, crec que ha aprofitat moltíssim el vostre mètode i nosaltres estem encantats pel seguiment que li heu fet. Moltíssimes gràcies per tot!

Gemma (Maria Sanchez) Octubre 2020

Hola Xevi, bé, de moment només dir-te que jo no he anat a buscar avui el nen, hi ha anat el meu home. I que m’ha trucat expressament per dir-me el fabulós escrit que li heu fet a l'Adrià, el meu home senzillament m’ha dit: “Montse, un deu per aquesta escola, molt content de l’elecció d’escola" Així que bé, no sé què has escrit encara, però que ja ho llegiré. L'Adrià està mooolt orgullós i feliç!!! Dilluns et truco i parlem un moment si et va bé val? Pensa a passar-nos la factura si et plau. Bon cap de setmana llarg Xevi! I fins molt aviat! Hola Xevi, Bon dia í moltííííssimes gràcies pel teu missatge. Sou un GRAN EQUIP! Us desitjo el millor, perquè sí i perquè us ho mereixeu TOT! Fins a l'any vinent SEGUR .... cuideu-vos mentrestant!

Montse (Adrià Palmada) Juliol 2020

Moltes gràcies per l’informe. Descriu molt bé com és l’Oriol i et felicito com a mestre per haver fet el treball d’entendre-ho i ajudar-lo a millorar. Bona setmana santa!

Anna (Oriol Eusebio) Abril 2021

Moltes gràcies per tot i per fer-ho tot tan fàcil! Una abraçada,

Beth (Àlvar i Marc Boadas) Abril 2021

Bon dia, Agraïts per la teva valoració i comentaris, que sempre animen i motiven en aquests moments. D'ells, comentar-te que en diuen meravelles de tu, acadèmia i equip. Moltes gràcies i celebrem que hi hagi gent amb l'emprenedoria i treball com vosaltres.

Pares Àlex i Mariona Matas Agost 2020

Hola Xevi, Abans de res, espero de tot cor que tant tu com la teva família estigueu bé i desitjo que el teu Centre no pateixi gaire les conseqüències d'aquesta pandèmia tan horrorosa. En segon lloc, ets un sol !!! Gràcies per pensar tant amb nosaltres i enviar-nos tants bons consells per encarar la recta final. T'he de dir que quan vaig saber per la Cristina que no podries fer classes, ja no et vaig voler dir res per no comprometre't més. Prou maldecaps ja deus tenir intentant quadrar les activitats d'estiu... Per últim, agrair-te la teva predisposició i el teu sentit del humor. Espero (i així lluitaré fins l'últim moment) que la propera comunicació sigui per donar-te les millors de les notícies: APROVADA !!!! Fins aviat,

Llum Gonzalez Juliol 2020

No són alumnes de l’acadèmia però després d’enviar la nostra opinió sobre una consulta que ens van fer, van contestar amb aquest missatge (ens han autoritzat a publicar-lo perquè és un reflex de la nostra filosofia, “no tenir alumnes per a tenir, tenir alumnes a qui poder ajudar”):
Moltíssimes gràcies x les vostres paraules, buscaré una acadèmia més individual, però si no m'agraden els resultats, guardo el vostre telèfon i us tindré en compte en qualsevol moment. Moltíssimes gràcies per la vostra sinceritat, qualsevol cosa guardo el vostre contacte, gràcies.

Tere i Paco Moreno Desembre 2020

Hola Xevi, Moltes gràcies per l'atenció i els esforços que esteu fent amb en Cesc. A veure si pot aprofitar més aquestes últimes sessions que queden. Si hi ha qualsevol cosa, estem en contacte. Bones festes

Gemma (Cesc Valdés) Desembre 2021

Bones Xevi, Estem molt satisfets de la feina que has fet amb en Jan durant aquests 2 cursos de mecanografia. Et felicitem també pels informes, són un mirall d'en Jan!!

Natàlia (Jan Negre) Març 2019

Hola Xevi, Ja ha parlat l'Adrià amb tu i pots imaginar-te com ha caigut a casa això. T'agraeixo tot l'interès que ens has demostrat, sempre ens has ajudat, però arriba un moment que els has de deixar equivocar perquè puguin rectificar. Almenys això espero! Moltes gràcies Xevi fins aviat!

Carme (Adrià Fernàndez) setembre 2021

Moltes gràcies per l’informe Xevi: els hi he llegit als meus fills i els hi ha agradat molt. És molt motivador. Fins dilluns.

David (Alba, David i Biel Velasco) Agost 2021

Bon dia Xevi, Moltes gràcies per tot. L'Oleguer i l'Ariadna han estat molt contents d'haver fet el curs. Sobretot l'Oleguer té ganes de fer alguna hora més. Veurem de cara a l'estiu vinent... Bon estiu.

Ingrid (Ariadna i Oleguer Turon) Juliol 2021

Bones Xevi Estic molt agraïda amb la feina que estàs fent. Has fet una valoració d'Eloi molt encertada i és el que penso com a mare. És una gran persona, amb molt potencial, però li falta confiança en ell mateix. Cada dia li dic i intentem treballar-ho i agraeixo el que em dius perquè veig que coincidim. Tema bloqueig a casa igual. Quan troba un petit entrebanc s'enfada i diu que no ho sap fer, jo no li faig massa cas i quan li passa ho fa i ho fa perfectament bé. Gràcies per la paciència i la gran feina que fas.

Myriam (Eloi) Juliol 2021

Bon dia Xevi, Fa dies que et vull respondre per agrair-te el seguiment i l'informe. Estic contenta que la Núria avanci tan bé com dius i t'agraeixo molt aquest report que ens fas, que no només ens informa de com avança en el propi curs sinó de com la veus a ella a nivell personal. És un plus que no sempre es rep i que t'agraeixo sincerament. Gràcies de nou per la feina tan ben feta que feu. Espero que puguis gaudir d'alguns dies de vacances i del merescut descans que tant ens convé a tots. Fins aviat

Sílvia (Núria Petit) Juliol 2021

Bona tarda, Sóc la mare d'en Martí Costal, que avui ha finalitzat el curs després de 2 anys d'incidents varis. Volia agrair-te una vegada més la bona predisposició que sempre has tingut per trobar solucions i que en Martí hagi pogut acabar el curs. Gràcies i bon estiu,

Iria (Martí Costal) Juliol 2021

Bon dia!!! Primer de tot agrair-te tant a tu com al teu equip la feina que feu i l’esforç que representa buscar fórmules perquè tots puguin continuar i perdre el menys possible el ritme. Espero, també, que tant tu com la teva família us trobeu bé. Moltes gràcies per ajudar i fer el màxim possible per no perdre el ritme que fins fa poc havíem assolit. Una abraçada

Conxi Gener 2021

Hola Xevi, Perdona, porto tota la setmana pensant en trucar-te i m'ha passat, estic amb exàmens i vaig una mica estressada. Et volia comentar que com estic amb exàmens i ja la setmana vinent acabo no faré cap més classe amb l'Annabel. Sí que m'agradaria que li diguessis que gràcies a ella he aprovat un dels exàmens que he fet. Estic molt i molt contenta de tot el que m'ha ensenyat, s'explica molt bé i m'ha ajudat moltíssim. Gràcies una altra vegada per tot i perdona que no t'hagi pogut contactar abans. Salutacions

Conxi Maig 2021

Bon dia Xevi, Espero que estiguis bé i la teva família també. Sembla que ens anem recuperant a poc a poc i les perspectives són bones, ja hem passat el pitjor i tu has aguantat i suportat uns moments molt difícil, t'ho agraïm molt i estem contents que puguis donar continuïtat a l'acadèmia. Només vull donar-te les gràcies per aquest any i per donar-me l'oportunitat de venir a classe amb l'Annabel, m'ha anat tot molt bé, em falta una nota, però tots els resultats fins al moment han sigut molt positius i estic molt contenta. Si us plau, dóna-li les gràcies perquè ella m'ha ajudat molt, només amb dues classes, però m'ha fet entendre com ningú les formes d'estudiar, esquemes, resums i estructura.

Conxi Juny 2021

Bona tarda I moltes gràcies per l’informe, la Xènia és molt competitiva llavors, li costa gestionar quan no li surt la feina. L’heu conegut molt i molt bé, l’informe realment és com és ella i moltes vegades m’ha dit de deixar, ja que no li sortia les coses... però a casa ens agrada lluitar i quan comences has d’acabar. Molt bona feina!!!!! I gràcies per tot

Meritxell (Xènia López) Abril 2021

Moltes gràcies Xevi! Avui hem estat parlant amb la Ivet després de classe, està contenta amb la seva evolució. Em comentava que està aprenent molt, que ja coneix el teclat, però que li atabalen una mica els ritmes dels àudios, sempre li ha passat, quan se sent pressionada s’encalla. Però a poc a poc ho va aconseguint, sí. Moltes gràcies per la feina i seguiment que en feu. Bones vacances de setmana santa!

Rosanna (Ivet Mascort) Abril 2021

Buenos días!! Estoy muy contenta del informe recibido, Daniela esta muy contenta. Muchas gracias por vuestra enseñanza, no esperaba menos. Gracias

Dorian (Daniela Cabrela) Abril 2021

Bona nit. Fue muy sencillo por lo que imagino que a todos les ha ido más o menos bien. Por mi parte las acerté todas. Un abrazo muy grande y muchas gracias por las clases que diste, que fueron muy profesionales y a mi por lo menos me valieron de mucho. Un abrazo

Josema Juliol 2020

Holaaaa Xevi!!!!!! Per fi examen fet!!!!!!! Jo en vaig fallar dues, la del diccionari per no llegir bé, i la de tancar document i aplicació pel mateix... Però les altres bé, tinc 13 correctes. Estic molt contenta ☺ Passa un bon Estiu i moltes gràcies per tot!!!!!!

Rocio Coll Juliol 2020

Holaaaa Xevi!!!!!! Per fi examen fet!!!!!!! Jo en vaig fallar dues, la del diccionari per no llegir bé, i la de tancar document i aplicació pel mateix... Però les altres bé, tinc 13 correctes. Estic molt contenta ☺ Passa un bon Estiu i moltes gràcies per tot!!!!!! Holaaa Xevi, moltíssimes gràcies per tot el que has fet per nosaltres i per la teva dedicació i preocupació.. Serveix de molt en aquests moments... T'ho agraeixo moltíssim!!!!!!!!!!! Estem en contacte!!!!!!!!!

Rocio Coll Juny 2020

Hola Xevi, Soy Paqui, el examen como habrás visto, ha sido fácil (con el palizón de estudiar q me he pegado). Me ha ido muy bien todas la preguntas acertadas, excepto una q deje en blanco x no arriesgar. Ahora a luchar la plaza en méritos... Muchísimas gracias x tu ayuda y tu esfuerzo. Un placer estar en tus clases (perdona que molestara x ser tan charlatana)

Paqui Juliol 2020

Hola Xevi, Ja tenim plantilla oficial i les tinc totes bé!!! Estic molt contenta tot i que sóc conscient que era fàcil i ha anat bé a molta gent espero poder pujar una miqueta amb aquesta nota. Moltes gràcies per tot i bon estiu!!

Laura Juliol 2020

Hola Xevi, Moltes gràcies per la teva atenció t’estic molt agraïda per tot el que has fet per nosaltres!! Salutacions!!!!

Montse Pérez Juliol 2020

Agrair-te la informació donada així com les decisions preses. Moltes gràcies per la formació donada als meus fills, tal i com he comentat altres vegades, dona gust veure en moviment les seves mans en un teclat. Records i molta salut.

Laura (Alejandro i Daniela Rubio) Juny 2019

Bona tarda Xevi, moltes gràcies per mantenir-me informada de l’evolució de la Xènia. Estem molt contents i d’aquí al 3 de juliol la continuarem animant perquè continuï millorant i ho aprofiti al màxim. La veritat és que amb poc temps l’has descrita tal com és. Ets un crak :)

Fàtima (Xènia Danés) Juny 202

Bona nit, Hem rebut l'informe final i el diploma d'en Nil. Us volem fer saber que en Nil ha vingut molt i molt content al curs. Cada dia sortia motivat i amb ganes d'aprendre més i de millorar. Us volem agrair la vostra dedicació i entusiasme en la feina que feu, que de bon segur es transmet als alumnes. Moltes gràcies i a reveure!

Miquel i Carme (pares d'en Nil Bofill) Febrer 2020

Moltes Gràcies pels teus consells que posaré en practica. Els dubtes els vaig anotant per si algun dia podem fer un torn de dubtes. Gràcies pel teu esforç i la teva dedicació

Fina Torroella Gener 2020

Bon dia, us volia felicitar per l'informe que ens heu enviat. Realment la persona q dóna les classes de mecanografia ha clavat el seu diagnòstic amb el seu comportament. Nosaltres fa temps q intentem lluitar contra aquesta frustració i col·lapse que pateix quan alguna cosa li costa o no li surt. No hem trobat la clau per superar aquest bloqueig, si la trobes ja ens ho faràs saber. Felicitats per la teva feina!

Javier Desembre 2019

Bon dia Xevi! Estem molt contents de l'evolució d'en Martí amb la mecanografia. Ell està molt content i motivat. Al principi ens deia que es posava una mica nerviós i alguna vegada li venien ganes de plorar, però ja ho té superat. Està molt content i li agrada fer mecanografia. A casa a vegades practica i nosaltres l'animem que ho faci i que continuï així. Moltes gràcies per tot!

Carolina (Martí Riera) Desembre 2019

Moltes gràcies per l’informe del nostre fill Ferran, que ens ha agradat molt. És molt complet i detallat. Estem molt contents. Cordialment,

Mònica (Ferran Amiel) Desembre 2019

Bon dia Xevi, Moltes gràcies per l'informe tan acurat d'en Biel. L'encertes de ple!!! Ell, tot i que diu que li costa, està encantat amb fer mecanografia i amb tu. Molt bones festes i feliç 2020

Vivianna (Biel) Desembre 2019

Bon dia, Gràcies per l'informe, estem molt contents dels resultats que estan tenint d'aquest curs, i els que poden arribar tenir! Estem convençuts que valdrà la pena l'esforç (són molt treballadores!)

Irene (Aina i Lia Pont) Novembre 2019

Bona tarda, Us escric per dir-vos que en Martí Farreró va quedar molt content del curs de mecanografia que va fer a l'estiu amb vosaltres. Nosaltres l'hem vist anar i tornar molt content i veiem que ha après molt. Us volia donar les gràcies de la manera que l'heu acollit i tractat al llarg de l'estiu, s'hi va sentir molt a gust

Gemma (Martí Farreró) Setembre 2019

Bon dia Xevi, Gràcies per l'informe i per l'explicació tan encertada que has fet d'en Guillem, creiem que aquest curs està sent molt positiu per ell, en tots els sentits

Sandra (Guillem Cruz) Agost 2019

Moltes gràcies Xevi, Crec q hem aconseguit q en Joan agafés motivació. Està molt content i orgullós d'ell mateix. Et felicito. La Neus des de el primer dia està super motivada. Salutacions i continuem en contacte

Rosa (Joan i Neus Plana) Juliol 201

Hola Xevi, Moltes gràcies per l'informe. És molt complet i detallat i descriu molt bé l'evolució de l'Arnau. Me n'alegro que hagi assolit el nivell que s'espera en aquesta fase del curs i ara cal empènyer i motivar-lo per tal que vagi avançant amb pas ferm. En aquest sentit estic molt contenta amb com el saps motivar perquè veig que ell respon molt bé sempre que li dones indicacions sobre què ha de fer i com ho ha de fer.

Laura (Arnau Llorca) Juliol 2019

Bon dia Xevi, Si! Va venir tot cofoi amb el diploma i vam llegir l'informe junts i estava super content i orgullós. El curs vinent continuarà. Moltes gràcies a vosaltres! Ens parlem al setembre. Salutacions

Elisenda (Marc) Maig 2019

Moltíssimes gràcies per la rapidesa en la resposta i l’informe!!! La Xènia ha estat molt contenta amb la vostre activitat i el proper any tindreu també a en Roger, el seu germà. Gràcies de nou i bon estiu!!! Récords de la Xènia

Silvia (Xènia Comas) Juliol 2019

Hola Xevi, Gràcies per l’informe, per uns moments he dubtat de si no t’havies equivocat d’alumne, je je,,, De fet ja ho té això, pot ser un bon estudiant i bona persona, tot i que en el transcurs d’un any acadèmic li costa mantenir-ho. Ell la veritat n’està molt content i nosaltres també, ha estat una bona decisió

Sisu (Christian Paradeda) Juliol 2019

Hola Xavier Realment m'afalaguen els teus comentaris respecte a l’Ariadna, la veritat és que has captat molt bé la seva essència competidora, perfeccionista i lluitadora, així com el seu grau d'exigència cap a sí mateixa. Agraeixo les teves observacions.

Jovita (Ariadna Fajardo) Juliol 2019

Bon dia Xevi i moltíssimes gràcies per l’informe. Estem molt contents de com li està anant i ja veiem que pocs dies l’heu pogut conèixer bé! Gràcies per tot i fins aviat

Ivone (Joan Fontbona) Juliol 2019

Per altra banda, moltíssimes gràcies a vosaltres per la feina feta... i agrair-vos l’esforç i la dedicació als nostres fills... Molt bon estiu a tots. Atentament.

Meritxell (Nora Cotcho) Juny 2019

Moltíssimes gràcies per l'informe, heu clavat les actituds d'en Martí a la perfecció, és un tema que portem treballant des de fa temps i tot i que enguany ha fet un canvi radical, encara ens queda molta feina per reforçar la seva autoestima. Us agraeixo moltíssim el tracte cap a ell, m'ha sorprès molt gratament aquest informe. Gràcies, gràcies i més gràcies!

Neus (Martí Serrano) Novembre 2018

Buenas tardes Xavier; Soy la madre de Santi. Muchísimas gracias por tu informe. Es un placer que Santi este bajo tu tutela.

Antonia (Santi Viñolas) Novembre 2018

Bon dia Xevi, Quina casualitat, aquesta setmana et volia fer email a veure com li anava a en Marc el curs. Et vull comentar que estic molt contenta, perquè tot i la por inicial de com li podria anar a en Marc, pel fet de que ell estar assentat 2 hores sense tenir el cap embolicat en 1000 activitats, si podria fer que estigués desmotivat, doncs en canvi ha sigut al revés, l'hem vist sortir molt content i venir amb moltes ganes i això ens ha donat molta tranquil·litat. Moltes gràcies per tot !!

Mònica (Marc) Juliol 2018

Bona tarda, Informe rebut i llegit. Moltes gràcies per la feina feta. Salutacions

Susana (Queralt i Mireia Carles) Juliol 2018

Moltíssimes gràcies per fer un informe tan sincer... t'agraeixo sincerament tot el temps que has dedicat a la meva filla. Moltíssimes gràcies per tot de tot cor. A disposar, Una abraçada

Muntsa (Ariadna) Juny 2018

Gràcies per la feina que fas! Tant l´Aleix com la Mireia han disfrutat i disfruten d´aquesta activitat. Estem en contacte!

Montse (Aleix i Mireia Altayó) Abril 2018

Bon dia Xevi, moltes gràcies per l'informe, i molt ben encertat algunes aptituts/actituds ;)

Jess (Lluc Arbusà) Març 201

Bon dia, Moltes gràcies per l'informe. Estic molt contenta de la valoració rebuda. Per una banda perquè considero molt important rebre una mica el seguiment del seu treball ja que des de fora és difícil saber què fan i com avancen. Per altra banda, perquè la valoració és molt positiva i veig que estan aprofitant el temps. Sí que és cert que els hi vaig preguntant amb elles com va i, tot i que, les primeres hores ho van trobar una mica avorrit, ara mateix vénen amb moltes ganes i els hi agrada. Precisament ahir la Júlia a casa em va escriure una mica amb ordinador i vaig veure una millora molt important (li feia molta il·lusió ensenyar-m'ho perquè ella mateixa ja veu que ha millorat molt). L'Anna encara no l'he vist (a veure si va més ràpid que jo, jajajajaja).

Silvia (Anna i Júlia) Agost 2017

Estic molt contenta. Trobo que són dels diners més ben invertits perquè una cosa que pintava que se’ls faria pesada...els està entusiasmant

Núria (Nora i Martina Nogué) Estiu 2014

Et volia agrair l’informe que has fet d’en Pol i la dedicació que hi poses. M’ha sorprès positivament que hagis vist quins són els punts febles d’en Pol i el que s’ha de fer per motivar-lo. Creu-me costa molt, trobar professors que ho vegin, ho entenguin i se’l sàpiguen guanyar. Sàpigues que ell està molt content amb les classes, i últimament dedica estones a casa per practicar, que és el millor senyal per saber que està súper motivat.

Glòria (Pol) Extraescolars

Bon dia Xevi,
Gràcies per l’informe i per motivar tant a la Laura, li agrada molt venir, això ens facilita molt la feina. Salut!

Anna (Laura Viñola) Estiu 2014

La veritat és que l'Arnau està molt content del curs, de l'equip humà i del contingut
Arnau (enquesta): les primeres classes amb la màquina d’escriure van ser molt positives

Mª Àngels (Arnau) Estiu 2012

Sóc la Marta, la mare de la Berta Brunet. Et volem agrair moltíssim la feina feta amb la nostra filla. Ha vingut sempre molt contenta a fer el curs i realment n'ha tret molt bon profit. No dubtis que en farem bona propaganda!

Marta (Berta Brunet) Estiu 2014

Per la nostra part agrair-vos a tu i al teu equip docent la tasca feta durant aquest mes. Sou genials. Estem molt contents de tot el que han après, que no és poc. Ha estat un mes intensiu súper ben aprofitat, i els nens també ho saben. Gràcies per tot. No ens hem vist tant perquè aquest any ja una mica més grans... els hi hem donat més autonomia per entrar i sortir de l' acadèmia, fet que ha sigut positiu per anar creixent i adquirir petites responsabilitats. Us animem a continuar treballant tan bé com ho esteu fent, sou una excel·lent referència en aquest camp. Ja estarem en contacte per noves activitats que puguin fer en properes ocasions, no deixeu d'enviar-nos butlletins informatius,...

Montse i David (Josep i Gemma) Estiu 2014

En Ganda ve molt content al curs. L'altre dia em va dir "és el millor mestre que he tingut mai" perquè em diu el que faig malament (com aquell dia que anava parant el caset cada vegada) però també m'explica el que faig bé. Em va agradar molt la seva reflexió i li agrada el curs.

Estem molt interessats a tenir plaça pel tema de presentació de treballs informàtics. Tenim molt bona experiència d'haver vingut amb vosaltres tant en Ganda amb la rapidesa que escriu amb el curs intensiu que va fer com jo que em vaig treure les opos d'informàtica.

Maite (Ganda) Estiu 2010

Estem molt contents de la tasca feta i dels bons resultats. La Mar també es sent orgullosa en veure l'avenç i ja comença a posar en pràctica els aprenentatges.

Mercè (Mar) Estiu 2014

Dir-te que hem quedat tots molt contents del curs de Mecanografia que va fer en Linus a l’estiu. Moltes gràcies per tot.
Ens tornarem a veure quan la nena hagi de fer també el curs.

Marisa (Linus) Estiu 2014

Xevi, sóc la mare de l'Imma, et vull agrair de tot cor tot el que ens comentes a l'informe sobre l'Imma. GRÀCIES. No és només la nota el que ens fa contents sinó tots els comentaris que ens fas d'ella que per nosaltres són molt més importants que la nota. Gràcies de nou i fins a l'any vinent.

Jordi i Pilar (Imma) Extraescolars

Sóc la Carla, la mare d'en Pol Bordas, t'escric perquè estem molt contents de la feina que heu-ha fet en Pol amb tu, gràcies a més, ja que ha vingut animat, i content, tant dels resultats com de la manera que treballes. Només això, agrair-te de nou tot plegat

Carla (Pol Bordas) Tardor 2013

Hola Xevi, Gràcies a tu!! La Xènia ha vingut súper contenta, tot i que l' estiu, és una època complicada, doncs ells pensen ja amb vacances,un plaer compartir-lo amb vosaltres, i nosaltres també molt contents de tot el que la Xènia ha après, i la seguretat ,que li heu donat,amb tots els cursos.

Marta (Xènia) Casalet formatiu estiu 2013

Està molt feliç de fer el curs, li encanta, i és cert que ell sol s'ha sabut motivar. Tant de bo segueixi en aquesta línea. Ja vaig veure de seguida que era una bona inversió venir a EMAG.:) Estarem en contacte. Gràcies de nou per la tasca engrescadora que sense dubte has de fer perquè teclejar sigui un repte i no un avorriment!!!

Gemma (Sergi Soler) Extraescolars

Cal dir que la Tuies està molt contenta del curs, a casa ha marcat amb gomets el teclat de l'ordinador per fer pràctiques, així doncs segur que aquest estiu continuarà fent pràctica, fet que l'ajudarà a mantenir el que ha après.
Felicitats per la metodologia, realment entenc que la gent que conec que ha vingut recomani el vostre centre per aprendre.

Judith (Tuies) Estiu 2014

M' alegra saber que l' Emma està aprofitant molt les classes i que té un bon comportament . Li agrada venir i explica moltes anècdotes divertides . " El Ojo que todo lo ve ..." Jajajajaja Moltes gràcies Xevi per fer-los disfrutar en les sessions.

Carme (Emma) Estiu 2013

Benvolgut Xevi, t'agraeixo l'informe i l'interès amb l'Eva. Cada dia m'ensenya el que fa i em costa de creure que ho faci tan bé, en tan poc temps! Va i torna de les classes molt contenta. Li agrada molt. En quan a la velocitat ja firmaria jo, que cada dia uso el teclat, amb la meitat del que l'Eva ja ha assolit. Et felicito i dono les gràcies pel que fas. Salut!

Lluis (Eva Alexandra) Estiu 2013

He quedat impressionada amb l'informe que has fet d'en Ferran!! Deixant a part que això que has fet demostra lo molt professional que ets, he quedat meravellada de lo bé que has definit a en Ferran. Diu molt de la teva implicació! Enhorabona per la feina tan ben feta que fas!!! Això és la millor publicitat!!!

Eva (Ferran) Estiu 2013

Moltes gràcies per tot i molt especialment pel tracte que dónes als nens, que cal dir-ho és excel·lent.

Elisa (Francesc) Estiu 2012

I agrair-te de tot cor l'informe que li vas donar divendres, amb el diploma. Estem molt satisfets amb els resultats i et volem felicitar per la teva bona feina, disposició i el bon tracte dispensat.

Neus (Maiol) Extraescolars

Bon dia, Xevi! Em sap greu però el dijous no vaig poder pujar a acomiadar-me. Només volia dir-te que gràcies per tot. Les nenes estan molt contentes i nosaltres també perquè veiem que ha estat realment profitós. Gràcies per la feina ben feta! A reveure,una abraçada i bon estiu.

Natàlia (Mariona i Aina) Estiu 2014

Moltíssimes gràcies Xevi, la veritat és que ha anat molt i molt bé, un excel•lent, súper contentes, súper motivades... Xevi moltes gràcies per l´informe, la Jana ve molt contenta

Gemma (Maria, Anna, Berta i Jana) Nadal 2011 / estiu 2014

D’altra banda agrair-te molt la teva tasca amb en Dani. Has fet molt fàcil el curs adaptat a la nostra situació i en Dani realment n’ha après. Moltes gràcies.

Anna (Dani Ocaña) Estiu 2013

La Nàdia i L 'Alba ja estaven informades de la importància de fer aquest curs, i de la necessitat, doncs, de realitzar-lo. Com en totes les coses, les estimulem perquè posin els cinc sentits en totes les activitats que fan; també saben que han d' aprofitar, el 100%, rebre la formació de gent professional com tu; elles venen molt contentes i a seguir aprenent encara més. Molt agraïda

Carme (Alba i Nàdia Girona) Estiu 2013

Moltes gràcies per l'informe i per la dedicació cap als nens!!!

Mònica (Arianna Vilar) Extraescolars

Moltíssimes gràcies per la teva dedicació que fa que els nens vulguin continuar amb la mateixa il·lusió del primer dia

Sandra (Aítor Sánchez) Extraescolars

Et volia agrair el teu bon fer i la manera com porteu el curs, ja no només l'ha fet a gust, sinó que a més a més ha fet el curs amb il·lusió i moltes ganes. Gràcies per fer-nos més agradable aquest mes de mitges vacances (vacances per ells i treball per nosaltres), i a reveure Susanna (Anna) Estiu 2012

Primer de tot agarir-te aquest informe i en segon lloc comentar-te que l'Eloy està encantat amb el curs i amb vosaltres, sí que és veritat que està motivat i malgrat que se'l va apuntar sense el seu "vist i plau", ara està content i veig que li està servint de molt. Me n'alegro. Irene (Eloy) Extraescolars

Hola Xevi ! Aquesta petita resposta és només per a saludar-te i dir-te que, sent tossut i seguint escrivint de la manera que ensenyeu, al final me n'he sortit ! Escric ja molt més de pressa i amb menys errors. No haver de mirar el teclat m'ha canviat la manera de treballar i em sento molt més a gust escrivint un text que abans de fer el curs. Gràcies per tot doncs i bones fires ! Peter Saey Tardor 2013

Moltes gràcies per l informe. La veritat és que l Alba va evucionant més ràpid del que creia, i tot i que em reconeix que a vegades se li fa una mica pesat, està satisfeta, li agrada ensenyar-nos la feina que fa cada setmana i que ens la mirem plegats. Us agraeixo molt la implicació que hi poseu. Eva (Alba) Extraescolar

Hola Xevi, Hem llegit el teu informe sobre en Pau i t'hem de dir que estem agraïts del treball que estàs fent. Està encantat sempre de fer "meca", de ben segur que hi ha aquesta relació personal que teniu els dos que hi pesa molt en aquest interès. Estem molt contents en què ell estigui amb ganes d'aprendre i et felicitem per la teva feina Carlos i Esther (Pau) Extraescolar

EN LES ENQUESTES

En Xevi és molt bon professor. Aprens molt ràpid el teclat de memòria. Els vídeos estan molt ben gravats i t’ensenyen de pressa. Els teclats van molt bé per escriure ràpid. Adrià Burgell Estiu 2011

Com aspecte positiu ressaltaria que ara ja sé mecanografia sense mirar el teclat. Roger Cantarero Estiu 2013

Les primeres classes amb la màquina d’escriure van ser molt positives. Arnau Gonçales Estiu 2012

Mariona: Com aspecte positiu destacaria el curs en si i el sistema d’aprenentatge.

Anna: Aprofito l’avinentesa per dir-vos que el tracte sempre ens ha semblat molt correcte. D’altra banda felicitar la direcció del centre, en concret el Sr. Planella per la seva eficiència, i cordialitat amb la que sempre ens ha tractat. Anna (Mariona May) Estiu 2011

Gennipher: Un treball molt visual i que a poc a poc i seguint els ritmes dels nens van superant les dificultats i assolint els objectius proposats.

Silvia: La informació donada abans del curs s’ajusta al que realment es fa en el mateix. La Gennipher considera que ha sigut una mica pesat però a la llarga hi trobarà molts avantatges, sobretot alhora de fer els treballs. Silvia (Gennipher Frias) Estiu 2011

La facilitat en aprendre gràcies al professorat i a les eines utilitzades. Marc Canal Estiu 2014

Valoro molt bé el curs, he après molt. Ara ser moure’m pel teclat, el professorat m’ajudava molt. Nil Rodrigues Estiu 2014

DE TOT COR, MOLTES GRÀCIES!!! .

Opinions artístiques .

Tots
Dibuixos
Graffitis
Manualitats
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets