L’opinió dels nostres alumnes... un motiu per seguir creixent!

Ens agrada copsar l’opinió de totes les persones que directament o indirectament tenen relació amb l’acadèmia. Ens agrada molt veure la satisfacció de fi de curs dels nostres alumnes, que normalment ve acompanyada d’una forta abraçada o d’un tímid petó. El somriure que acompanya als nens al finalitzar un curs pren més valor quan parlem precisament de nens. Aquell petit detall, aquell dibuix, aquella manualitat... però sobretot aquella sinceritat, aquell “picar l’ullet”, aquella complicitat que el temps de treball ens ha portat a una relació més que productiva, tant en l’aspecte personal com de treball.

Ens agrada que els nostres alumnes ens diguin el que s’hauria de millorar. Al llarg de les nostra història ens han fet arribar diferents tipus d’observacions en aspectes que s’haurien de millorar i a bona fe que ens hem d’acurat en fer-ho. No sempre ha estat fàcil, ni amb la rapidesa que voldríem, però avui en dia, hem satisfet la totalitat de demandes que se’ns varen fer en el seu moment. Aquí mostrem alguns exemples:

Un d’aquests aspectes era la climatització de les aules: Actualment totes les aules disposen d’aire condicionat amb bomba de calor. Un altre aspecte que se’ns va proposar era que la part de velocitat de mecanografia es fes directament amb ordinador, i així ho vàrem fer, adaptant tot el treball mecanogràfic al teclat d’ordinador. Ens varen suggerir que el mobiliari hauria d’ésser més còmode, vàrem canviar totes les taules i les cadires per tal de què els alumnes es trobessin més còmodes. Ens varen suggerir que fóra bo que els pares poguessin veure la feina diària dels seus fills, i ho vàrem fer, entregant als nens diàriament els exercicis que feien perquè a casa poguessin veure la seva evolució , ... i així diferents aspectes a millorar, dels quals tots els que estaven al nostre abast de resolució, s’han millorat.

Per les opinions positives, agraïments i l’art dels nostres alumnes, hem fet una petita selecció de la gent que ens ha autoritzat a publicar-les. Ho trobareu en els apartats:

  • Opinions escrites dels nostres alumnes.
  • Dibuixos, graffitis i manualitats dels nostres alumnes.

Opinions escrites dels nostres ALUMNES .

PER MAIL

Estic molt contenta. Trobo que són dels diners més ben invertits perquè una cosa que pintava que se’ls faria pesada...els està entusiasmant

Núria (Nora i Martina Nogué) Estiu 2014

Et volia agrair l’informe que has fet d’en Pol i la dedicació que hi poses. M’ha sorprès positivament que hagis vist quins són els punts febles d’en Pol i el que s’ha de fer per motivar-lo. Creu-me costa molt, trobar professors que ho vegin, ho entenguin i se’l sàpiguen guanyar. Sàpigues que ell està molt content amb les classes, i últimament dedica estones a casa per practicar, que és el millor senyal per saber que està súper motivat.

Glòria (Pol) Extraescolars

Bon dia Xevi,
Gràcies per l’informe i per motivar tant a la Laura, li agrada molt venir, això ens facilita molt la feina. Salut!

Anna (Laura Viñola) Estiu 2014

La veritat és que l'Arnau està molt content del curs, de l'equip humà i del contingut
Arnau (enquesta): les primeres classes amb la màquina d’escriure van ser molt positives

Mª Àngels (Arnau) Estiu 2012

Sóc la Marta, la mare de la Berta Brunet. Et volem agrair moltíssim la feina feta amb la nostra filla. Ha vingut sempre molt contenta a fer el curs i realment n'ha tret molt bon profit. No dubtis que en farem bona propaganda!

Marta (Berta Brunet) Estiu 2014

Per la nostra part agrair-vos a tu i al teu equip docent la tasca feta durant aquest mes. Sou genials. Estem molt contents de tot el que han après, que no és poc. Ha estat un mes intensiu súper ben aprofitat, i els nens també ho saben. Gràcies per tot. No ens hem vist tant perquè aquest any ja una mica més grans... els hi hem donat més autonomia per entrar i sortir de l' acadèmia, fet que ha sigut positiu per anar creixent i adquirir petites responsabilitats. Us animem a continuar treballant tan bé com ho esteu fent, sou una excel·lent referència en aquest camp. Ja estarem en contacte per noves activitats que puguin fer en properes ocasions, no deixeu d'enviar-nos butlletins informatius,...

Montse i David (Josep i Gemma) Estiu 2014

En Ganda ve molt content al curs. L'altre dia em va dir "és el millor mestre que he tingut mai" perquè em diu el que faig malament (com aquell dia que anava parant el caset cada vegada) però també m'explica el que faig bé. Em va agradar molt la seva reflexió i li agrada el curs.

Estem molt interessats a tenir plaça pel tema de presentació de treballs informàtics. Tenim molt bona experiència d'haver vingut amb vosaltres tant en Ganda amb la rapidesa que escriu amb el curs intensiu que va fer com jo que em vaig treure les opos d'informàtica.

Maite (Ganda) Estiu 2010

Estem molt contents de la tasca feta i dels bons resultats. La Mar també es sent orgullosa en veure l'avenç i ja comença a posar en pràctica els aprenentatges.

Mercè (Mar) Estiu 2014

Dir-te que hem quedat tots molt contents del curs de Mecanografia que va fer en Linus a l’estiu. Moltes gràcies per tot.
Ens tornarem a veure quan la nena hagi de fer també el curs.

Marisa (Linus) Estiu 2014

Xevi, sóc la mare de l'Imma, et vull agrair de tot cor tot el que ens comentes a l'informe sobre l'Imma. GRÀCIES. No és només la nota el que ens fa contents sinó tots els comentaris que ens fas d'ella que per nosaltres són molt més importants que la nota. Gràcies de nou i fins a l'any vinent.

Jordi i Pilar (Imma) Extraescolars

Sóc la Carla, la mare d'en Pol Bordas, t'escric perquè estem molt contents de la feina que heu-ha fet en Pol amb tu, gràcies a més, ja que ha vingut animat, i content, tant dels resultats com de la manera que treballes. Només això, agrair-te de nou tot plegat

Carla (Pol Bordas) Tardor 2013

Hola Xevi, Gràcies a tu!! La Xènia ha vingut súper contenta, tot i que l' estiu, és una època complicada, doncs ells pensen ja amb vacances,un plaer compartir-lo amb vosaltres, i nosaltres també molt contents de tot el que la Xènia ha après, i la seguretat ,que li heu donat,amb tots els cursos.

Marta (Xènia) Casalet formatiu estiu 2013

Està molt feliç de fer el curs, li encanta, i és cert que ell sol s'ha sabut motivar. Tant de bo segueixi en aquesta línea. Ja vaig veure de seguida que era una bona inversió venir a EMAG.:) Estarem en contacte. Gràcies de nou per la tasca engrescadora que sense dubte has de fer perquè teclejar sigui un repte i no un avorriment!!!!

Gemma (Sergi Soler) Extraescolars

Cal dir que la Tuies està molt contenta del curs, a casa ha marcat amb gomets el teclat de l'ordinador per fer pràctiques, així doncs segur que aquest estiu continuarà fent pràctica, fet que l'ajudarà a mantenir el que ha après.
Felicitats per la metodologia, realment entenc que la gent que conec que ha vingut recomani el vostre centre per aprendre.

Judith (Tuies) Estiu 2014

M' alegra saber que l' Emma està aprofitant molt les classes i que té un bon comportament . Li agrada venir i explica moltes anècdotes divertides . " El Ojo que todo lo ve ..." Jajajajaja Moltes gràcies Xevi per fer-los disfrutar en les sessions.

Carme (Emma) Estiu 2013

Benvolgut Xevi, t'agraeixo l'informe i l'interès amb l'Eva. Cada dia m'ensenya el que fa i em costa de creure que ho faci tan bé, en tan poc temps! Va i torna de les classes molt contenta. Li agrada molt. En quan a la velocitat ja firmaria jo, que cada dia uso el teclat, amb la meitat del que l'Eva ja ha assolit. Et felicito i dono les gràcies pel que fas. Salut!

Lluis (Eva Alexandra) Estiu 2013

He quedat impressionada amb l'informe que has fet d'en Ferran!! Deixant a part que això que has fet demostra lo molt professional que ets, he quedat meravellada de lo bé que has definit a en Ferran. Diu molt de la teva implicació! Enhorabona per la feina tan ben feta que fas!!! Això és la millor publicitat!!!

Eva (Ferran) Estiu 2013

Moltes gràcies per tot i molt especialment pel tracte que dónes als nens, que cal dir-ho és excel·lent.

Elisa (Francesc) Estiu 2012

I agrair-te de tot cor l'informe que li vas donar divendres, amb el diploma. Estem molt satisfets amb els resultats i et volem felicitar per la teva bona feina, disposició i el bon tracte dispensat.

Neus (Maiol) Extraescolars

Bon dia, Xevi! Em sap greu però el dijous no vaig poder pujar a acomiadar-me. Només volia dir-te que gràcies per tot. Les nenes estan molt contentes i nosaltres també perquè veiem que ha estat realment profitós. Gràcies per la feina ben feta! A reveure,una abraçada i bon estiu.

Natàlia (Mariona i Aina) Estiu 2014

Moltíssimes gràcies Xevi, la veritat és que ha anat molt i molt bé, un excel•lent, súper contentes, súper motivades... Xevi moltes gràcies per l´informe, la Jana ve molt contenta

Gemma (Maria, Anna, Berta i Jana) Nadal 2011 / estiu 2014

D’altra banda agrair-te molt la teva tasca amb en Dani. Has fet molt fàcil el curs adaptat a la nostra situació i en Dani realment n’ha après. Moltes gràcies.

Anna (Dani Ocaña) Estiu 2013

La Nàdia i L 'Alba ja estaven informades de la importància de fer aquest curs, i de la necessitat, doncs, de realitzar-lo. Com en totes les coses, les estimulem perquè posin els cinc sentits en totes les activitats que fan; també saben que han d' aprofitar, el 100%, rebre la formació de gent professional com tu; elles venen molt contentes i a seguir aprenent encara més. Molt agraïda

Carme (Alba i Nàdia Girona) Estiu 2013

Moltes gràcies per l'informe i per la dedicació cap als nens!!!

Mònica (Arianna Vilar) Extraescolars

Moltíssimes gràcies per la teva dedicació que fa que els nens vulguin continuar amb la mateixa il·lusió del primer dia

Sandra (Aítor Sánchez) Extraescolars

Et volia agrair el teu bon fer i la manera com porteu el curs, ja no només l'ha fet a gust, sinó que a més a més ha fet el curs amb il·lusió i moltes ganes. Gràcies per fer-nos més agradable aquest mes de mitges vacances (vacances per ells i treball per nosaltres), i a reveure Susanna (Anna) Estiu 2012

Primer de tot agarir-te aquest informe i en segon lloc comentar-te que l'Eloy està encantat amb el curs i amb vosaltres, sí que és veritat que està motivat i malgrat que se'l va apuntar sense el seu "vist i plau", ara està content i veig que li està servint de molt. Me n'alegro. Irene (Eloy) Extraescolars

Hola Xevi ! Aquesta petita resposta és només per a saludar-te i dir-te que, sent tossut i seguint escrivint de la manera que ensenyeu, al final me n'he sortit ! Escric ja molt més de pressa i amb menys errors. No haver de mirar el teclat m'ha canviat la manera de treballar i em sento molt més a gust escrivint un text que abans de fer el curs. Gràcies per tot doncs i bones fires ! Peter Saey Tardor 2013

Moltes gràcies per l informe. La veritat és que l Alba va evucionant més ràpid del que creia, i tot i que em reconeix que a vegades se li fa una mica pesat, està satisfeta, li agrada ensenyar-nos la feina que fa cada setmana i que ens la mirem plegats. Us agraeixo molt la implicació que hi poseu. Eva (Alba) Extraescolar

Hola Xevi, Hem llegit el teu informe sobre en Pau i t'hem de dir que estem agraïts del treball que estàs fent. Està encantat sempre de fer "meca", de ben segur que hi ha aquesta relació personal que teniu els dos que hi pesa molt en aquest interès. Estem molt contents en què ell estigui amb ganes d'aprendre i et felicitem per la teva feina Carlos i Esther (Pau) Extraescolar

EN LES ENQUESTES

En Xevi és molt bon professor. Aprens molt ràpid el teclat de memòria. Els vídeos estan molt ben gravats i t’ensenyen de pressa. Els teclats van molt bé per escriure ràpid. Adrià Burgell Estiu 2011

Com aspecte positiu ressaltaria que ara ja sé mecanografia sense mirar el teclat. Roger Cantarero Estiu 2013

Les primeres classes amb la màquina d’escriure van ser molt positives. Arnau Gonçales Estiu 2012

Mariona: Com aspecte positiu destacaria el curs en si i el sistema d’aprenentatge.

Anna: Aprofito l’avinentesa per dir-vos que el tracte sempre ens ha semblat molt correcte. D’altra banda felicitar la direcció del centre, en concret el Sr. Planella per la seva eficiència, i cordialitat amb la que sempre ens ha tractat. Anna (Mariona May) Estiu 2011

Gennipher: Un treball molt visual i que a poc a poc i seguint els ritmes dels nens van superant les dificultats i assolint els objectius proposats.

Silvia: La informació donada abans del curs s’ajusta al que realment es fa en el mateix. La Gennipher considera que ha sigut una mica pesat però a la llarga hi trobarà molts avantatges, sobretot alhora de fer els treballs. Silvia (Gennipher Frias) Estiu 2011

La facilitat en aprendre gràcies al professorat i a les eines utilitzades. Marc Canal Estiu 2014

Valoro molt bé el curs, he après molt. Ara ser moure’m pel teclat, el professorat m’ajudava molt. Nil Rodrigues Estiu 2014

DE TOT COR, MOLTES GRÀCIES!!! .

Opinions artístiques .

Tots
Dibuixos
Graffitis
Manualitats
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets
...

EMAG1

Una academia de fets