Fi de l'activitat extraescolar mecanografia (II-velocitat) / informàtica a l'escola MADRENC (Vilablareix)

Fi de l'activitat extraescolar mecanografia (II-velocitat) / informàtica a l'escola MADRENC (Vilablareix)A vegades és important aturar-se i respirar, com aquell que arriba a un cim i contempla embadalit el paisatge.

L'any 2012, ens va fer confiança l'AMPA de l'Escola Madrenc, seria el primer any, de tot un seguit d'anys consecutius portant a terme la nostra tasca formativa a tall d'extraescolar.

Any rere any, hem intentat donar el millor de nosaltres mateixos i poder fer costat en el camí dels alumnes vers el seu aprenentatge. Són molts anys i moltes mostres d'estima que sincerament, agraïm de tot cor perquè fan "creure" que la tasca que desenvolupem és de gran profit pels alumnes i les famílies ho agraeixen.

I avui, posem cloenda al segon grup d'aquest any, un grup on hem trobat molta complicitat, alguns dels alumnes, era el seu quart curs amb nosaltres!! Quan ha acabat la classe, i ens hem acomiadat, com fem sempre, amb l'energia positiva EMAG en forma d'abraçada, he estat un moment, "respirant" i "mirant" el paisatge, han vingut sense voler molts bons records de tantes hores que hem fet plegats. Realment, és emocionant rebre les mostres d'estima com les que avui he rebut de part dels alumnes, no hi ha bé més preuat (sota el meu parer) que aquestes mostres de gratitud i afecte. I des d'aquí, com he fet a l'escola, agrair de tot cor el seu esforç, complicitat i la seva bona feina. Fer-ho extensiu a les famílies, gràcies de nou per la vostra confiança. I com no, de manera molt especial a l' escola madrenc (Maria, David, Vane,... Monitores de menjador) i a l'Anna de l'AMPA, per tota la seva ajuda, cooperació i suport.

Aquest any l'AMPA ens va demanar un vídeo per la presentació d'extraescolars i com diu la dita: "una imatge, en aquest cas, un vídeo, val més que mil paraules" (cada vegada que el visualitzo, com deia el mestre Cruyff, "gallina de piel").

https://www.youtube.com/watch?v=M3QPaIXKuVU

Un any més, he de dir que ha estat un gran plaer!! Moltes gràcies a tothom!!