Diem adéu a l'estiu 2016... estiu de records i rècords!

Diem adéu a l'estiu 2016... estiu de records i rècords!

Semblava ahir que començava l’estiu, i ja arribem al final. Un estiu que ens ha portat un ritme frenètic i que ens ha passat volant… No hem tingut gaire temps per passar pel Facebook, xarxes socials, actualitzar la web, ... Hem anat un xic de bòlit!! Per primer cop, en els nostres 37 anys d’història, hem superat els 300 alumnes en un estiu!! L’any passat assolirem una fita que es feia molt difícil d’igualar, aquest any l’hem superat. I té molt a veure la complicitat dels alumnes que han fet algun curs a l’acadèmia, que ens fan confiança i ens recomanen a familiars i amics. La promoció 37è aniversari “Promoció altaveu: fes córrer la veu, el regal és teu” ha estat un gran èxit!!

La fita assolida aquest any, serà molt difícil que es pugui repetir, però seguirem treballant com sempre per donar el bo i millor de nosaltres. En breu actualitzarem a la web l’informe d’aquest estiu.
En qualsevol cas, deixem enrere els bons moments d’estiu, els riures i rialles que hi ha hagut, també els moments d’esforç per superar les dificultats que al llarg de l’aprenentatge ens hem pogut trobar, les complicitats i sinergies en el treball entre alumnes, pares i professorat, la dedicació per ajudar, la dedicació per progressar, ...

I encarem el repte del curs escolar 2016-17, ja en dansa. Obrim els grups de suport, repàs, deures i/o reforç. Anem preparant els trastets per anar cap a les escoles a fer extraescolars (aquest any amb un rècord de preinscripcions a les escoles on fa temps que fem l’activitat i amb converses per entrar en noves escoles i Instituts)... I com sempre, amb la il·lusió, ganes i motivació del primer dia.

De tot cor, moltes gràcies a tots per fer-nos confiança!!!