Extraescolars mecanografia i informàtica escolar MADRENC (Vilablareix)

Extraescolars mecanografia i informàtica escolar MADRENC (Vilablareix)


Posem fi a l'activitat extraescolar a Vilablareix. Aquest any, hem fet dos grups:
Un primer, d'iniciació a la mecanografia. Alumnes que començant de zero, s'han iniciat a la mecanografia. En total 8 alumnes, 8 nous mecanògrafs!
Un segon grup, on hem explicat conceptes d'informàtica per tenir cura de la presentació de treballs i com que són alumnes que ja havien fet el curs de mecanografia iniciació, hem fet un curs de velocitat. Hem millorat molt, tant pel que fa a la velocitat de mecanografia (amb alumnes teclejant a 300 pulsacions per minut), com en conceptes informàtics.
En total 13 alumnes complint els objectius establerts a començament de curs.
Molt bona feina!!

Aprofitem per agrair a la comissió d'extraescolars de l'AMPA, especialment a la Glòria per la confiança any rere any en l'activitat que oferim. Tanmateix a l'AMPA per la difusió de l'activitat, als pares per la confiança que ens fan cada any (4t any consecutiu d'activitat), a la direcció i personal docent per la complicitat i ajuda, a en David per la seva atenció, suport i dedicació. I per últim i no per això menys important, els "cracks", els alumnes, els que amb el seu somriure, el seu esforç i el seu compromís, han assolit els objectius proposats en el curs. Moltes gràcies!