Arriba l'octubre i amb l'octubre... les activitats extraescolars!

Arriba l'octubre i amb l'octubre... les activitats extraescolars!

Comença octubre, agafem els trastets i anem cap a fer extraescolars als CEIPS que ja fa temps ens fan confiança.

MECANOGRAFIA INICIACIÓ // MECANOGRAFIA VELOCITAT + TALLER INFORMÀTICA: El dimarts vàrem començar a l'escola Madrenc (Vilablareix) per quart any consecutiu, aquest any repetim amb un grupet de mecanografia iniciació i amb una part del grup farem el curs mixt mecanografia (velocitat) + taller d'informàtica. El divendres vàrem anar cap a Celrà, al CEIP les Falgueres (per cinquè any consecutiu), on aquest any el nombre d'inscrits és excepcionalment gran i haurem de fer dos torns, un primer d'octubre a febrer (mecanografia iniciació) i un segon de febrer a maig (mecanografia - informàtica). I demà ja cap al bosc de la pabordia, on per segon any farem l'activitat de mecanografia.

A partir de febrer, s'amplia l'activitat amb un nou centre, l'escola Aulet (Vilablareix) i estem pendents de les inscripcions per obrir un nou punt de treball, que esperem a finals de mes podem notificar.

TÈCNIQUES D'ESTUDI: Per segon any consecutiu, anem cap a les falgueres a realitzar el curs de tècniques d'estudi per complementar els coneixements que reben els alumnes de sisè de primària amb un treball més específic d'ajuda vers l'estudi per tal d'optimitzar al màxim el temps emprat en aquesta tasca (planificació de l'estudi, hàbits de l'estudi i tècniques d'estudi).

Com sempre anirem pujant tota la informació a la web, perquè com sempre, a EMAG fem de la transparència un tret d'identitat de la nostra manera d'ésser, i res millor que pujar els resultats dels nostres alumnes a la web, a la finalització dels extraescolars que fem.

Unes activitats que van creixent, a mesura que passen els anys, a poc a poc, amb molta feina, esforç i sobretot amb la confiança de les AMPES/AFES que representen a les famílies de l'escola i d'aquestes mateixes famílies que ens donen un vot de confiança any rere any per poder realitzar aquestes activitats. Esperem que els resultats d'aquest any siguin com a mínim tan bons com els d'anys precedents. Moltes gràcies per la vostra confiança que fa que un any més podem seguir impartint la nostra docència arreu i buscant somriures de satisfacció per la feina feta a la fi de les activitats!

Molta sort!