Un estiu de rècords i records...

Un estiu de rècords i records...

I és que aquest any hem assolit una xifra d’alumnes que han passat pel nostre centre acadèmic a fer algun tipus de taller, curs o casalet, inimaginable a principis d’estiu i que serà molt i molt difícil de poder repetir. Ens fa molta il•lusió aquest elevat nombre d’alumnes però el que realment ens motiva i ens omple de goig, és que el 96.44% de les inscripcions d’aquest any provenen d’antics alumnes: familiars (germans, cosins, mares), amics d’escola o d’activitat esportiva, companys d’activitats extraescolars i antics alumnes que ja havien fet algun altre tipus de curs i han vingut a fer-ne un altre.

Tanmateix, ara que ja s’ha iniciat la tardor, podem dir que el d’enguany, ha estat l’estiu amb un nombre més elevat d'alumnes que han assolit els objectius d'aprenentatge establerts en el casalet de mecanografia, taller d'informàtica o el curs de tècniques d'estudi.

També ha estat l’estiu amb més dibuixos, manualitats, graffitis... i com a novetat d'aquest 2015, ens ha arribat l'art culinari!!

Ha estat un repte... i molt gran. Donar el valor que es mereix, la inversió temporal dels alumnes així com la inversió econòmica feta. Honestament, crec que ens podem felicitar del rendiment i objectius assolits... ho hem aconseguit!! I com sempre, si hem hagut d’activar la “garantia d’aprenentatge”, no ha portat cap sobrecost addicional. Un estiu amb rècord d’obsequis, descomptes, promocions...

I també ha estat un plaer molt gran, ara em venen al cap, els moments de rialles compartides que compensaven en bona manera l’esforç dels nostres alumnes. Grans records que perduraran per sempre en el meu cap i espero que també en el dels nostres alumnes.

Agrair tota la tasca del personal humà que alhora és el personal docent, per entendre la filosofia de l’acadèmia i anteposar els objectius globals, als personals. Feia molt de temps, que no trobàvem persones tan implicades en sumar en un col•lectiu i no pensar en “l’individual”. Moltes gràcies!

Un estiu 2015 que ens posa un llistó molt i molt alt, molt difícil d’igualar i molt més difícil de superar. Esperem que els alumnes que han passat aquest any, si ho troben oportú, ens facin tan bona propaganda com la que els hi varen donar a ells, aquest any, per venir a l’acadèmia...

Queda lluny, però ja maquinem la promoció pel pròxim estiu, tot i que som de la creença que no hi ha millor publicitat que la que fan els nostres alumnes. Mentre tinguem forces i enginy, seguirem buscant el millor pels qui ens fan confiança. Per nosaltres el 2016, serà tot un repte i com sempre sense deixar de banda els nostres trets identitaris, per sobre de tot, la formació dels nostres alumnes.

Abans, però, tot el curs escolar per endavant, agafarem els trastets i anirem cap a fer extraescolars als CEIPS de les contrades gironines (aquest any amb més convenis i activitats que mai!) i les activitats extraescolars de tardor-hivern al nostre centre, on les aules de deures, reforç, repàs, psicopedagogia i reforç universitari així com l'aula mecanografia, informàtica i oposicions estan a la vostra disposició per si necessiteu qualsevol tipus d’ajuda.

Gràcies de tot cor a totes i tots els que feu possible que la llavor EMAG sigui creixent any rere any.