Are you ready??? We are ready!!

Are you ready??? We are ready!!

Ben aviat comença l’escola, l’Institut, la Universitat... Estàs llest? Si no ho estàs, et sents insegur, necessites suport... El nostre equip docent està preparat per ajudar-te! De fet, tenim grups complets d’alumnes que fa anys venen a l’acadèmia i n’hem obert de nous.

AULA DEURES – REPÀS ESCOLAR
Aquesta aula està pensada perquè vinguis a fer els deures d’aquelles matèries que et costen més i aprofitar el treball dels deures escolars per repassar i aclarir els dubtes que et vagin sorgint per tal de reforçar les assignatures que et porten més problemes. Així matem dos ocells d’un tret, fem els deures i repassem conceptes.
AULA ESTUDI – REFORÇ ESCOLAR
Pensat per estudiar i reforçar les assignatures que et porten de cap. Treballarem amb els teus apunts i exercicis, i ho complementarem amb exercicis de l’acadèmia. Si tens exàmens, estructurarem l’estudi i els prepararem a consciència.
AULA PSICOPEDAGOGIA
Però a vegades, el problema és molt més estructural, una manca de base en els coneixements, una manca de concentració, motivació, de planificació i d’hàbits davant l’estudi... és en aquests casos on posem a la disposició de qui en tingui necessitat de la nostra aula de psicopedagogia: per aprendre a estudiar, per corregir dèficits, per adquirir un bon hàbit d’estudi o una bona planificació del mateix... en resum, per optimitzar el temps d’estudi.
A més aquest any, tornem a fer el nostre curs de tècniques d’estudi (2 cursos anuals de 4 mesos de durada) i degut al gran èxit en el curs passat, el seguim oferint com activitat extraescolar a les escoles en franja de migdies.

* CURS TÈCNIQUES D’ESTUDI

Perquè són necessaris i què aporten els mètodes d’estudi.
1) La planificació del teu temps. Dissenyar un pla d'estudi, planificació de l'horari setmanal, la importància de l'agenda, etc.
2) La motivació. Qüestionari d'avaluació de la motivació. Motivacions intrínseques i extrínseques. Estratègies per automotivar-se, etc.
3) Hàbits d’estudi. Les rutines. Com crear nous hàbits d'estudi, etc.
4) Estratègies d’organització. L'espai d'estudi. Calendaris d'estudi. Registre de les notes obtingudes. etc.
5) Estratègies de treball a classe: la presa d'apunts (taula de codis personals per prendre apunts), la lectura activa, el subratllat, el resum, l'esquema, el mapa conceptual, el quadre sinòptic, etc.
6) Mètode d’estudi: explorar, preguntar, llegir, recitar i repassar (EPL2R).
* LOGOPÈDIA
* LECTOESCRIPTURA
* ORTOGRAFIA
* MATEMÀTIQUES (CÀLCUL i PROBLEMES)