Fi activitat extraescolar de mecanografia escoles segon semestre semestre.

Fi activitat extraescolar de mecanografia escoles segon semestre semestre.

Finalitzem el segon torn i darrer torn de les activitats extraescolars a les escoles que durant aquest segon semestre. Un any on hem batut les nostres expectatives pel que fa al nombre d’alumnes, rendiment assolit i escoles on hem pogut desenvolupar els nostres cursos i tallers.

Sabem que les activitats més acadèmiques i menys “lúdiques” o de lleure, “fan mandra” i costen molt de valorar per part de l’alumnat, en diem que són tasques un xic “desagraïdes” perquè mentre s’estan fent, es rondina perquè són feixugues, però quan s’acaben i s’aprèn, es valora moltíssim l’aprenentatge adquirit. I, no és quelcom nou, és quelcom que fa molt temps que vivim, i, mirem de gestionar el millor possible. Sabem la mena de cursos i tallers que oferim, però, també sabem el gran retorn que tenen. Per això, quan posem la cloenda als cursos, tallers i activitats fetes durant aquest curs escolar 2023_2024, ens omple de goig les abraçades i encaixades rebudes, ens fa sentir valorats i estimats, però, sobretot, conscient que l’alumnat podrà aprofitar el retorn que tantes hores de treball els hi ha generat aquest aprenentatge.

Sé que és reiteratiu, però no ho deixarem de fer. Agrair, un cop més, la confiança que les famílies ens feu en la selecció de les nostres activitats en l’oferta formativa que l’AFA/AMPA us fa arribar, el suport dels equips directius i docents de les escoles on podem desenvolupar els nostres cursos, així, com l'AFA i AMPA que any rere any proposeu la nostra activitat en les vostres graelles de cursos i tallers que oferiu a les famílies. De debò, moltes gràcies per la confiança!!

No sabem si l’any vinent podrem continuar amb aquest ritme, aquest any, hem hagut de fer un esforç molt gran per poder arribar a tot arreu, i, per aquest motiu, no em puc estar d’agrair en aquest escrit, la tasca desenvolupada per totes les persones que han format part de l’equip docent EMAG.

Per no quedar malament, hi ha hagut moments que hem hagut de fer un sobreesforç per poder arribar a tot arreu... no sabem si això serà possible fer-ho durant el següent curs escolar, com ja hem notificat a alguna AFA. De moment, tenim propostes per a entrar a noves escoles que deixem en “Stand By”.

Adjuntem fotos de fi de curs fetes a diferents escoles

Moltíssimes gràcies per tot, bona fi de curs escolars i molt bon estiu!