APROFITEM EL TEMPS AQUEST SETEMBRE?? T’HO POSEM MÉS FÀCIL QUE MAI!

APROFITEM EL TEMPS AQUEST SETEMBRE?? T’HO POSEM MÉS FÀCIL QUE MAI!

Iniciem d’ací a pocs dies un nou curs escolar, diferent i estrany, pel nou calendari que s’ha proposat. Davant d’aquesta situació, la nostra vocació docent i formativa ens ha portat a organitzar diferents tallers i cursos formatius per a aquell alumnat que a les tardes vulgui aprofitar el temps per a adquirir coneixements que els seran de gran ajuda durant el curs escolar i que quan arribi la jornada completa, serà complicat que puguin realitzar.
Taller INFORMÀTICA – Word, Excel, PowerPoint, Canva…
Aprofita aquestes setmanes per a aprendre els programes ofimàtics, de disseny i d’edició d’imatges i vídeos, per a fer els teus treballs de manera més curosa. Curs amè, divertit i complementari a l’aprenentatge de la mecanografia.
Curs de VELOCITAT de MECANOGRAFIA
Curs per a potenciar la rapidesa adquirida en el curs d’iniciació. Amb 20 hores es pot assolir una millora considerable en la velocitat inicial. El pas de teclejar de pressa a volar!
Curs d’INICIACIÓ a la MECANOGRAFIA
Per a aquell alumnat que tecleja amb dos dits i mirant el teclat, potser és un bon moment per a aprendre a teclejar correctament i guanyar temps a l’hora de fer les tasques on intervé un teclat.
Aula SEGUIMENT - SUPORT escolar / aula DEURES
Si vols portar les tasques al dia, tens problemes amb alguna matèria... el nostre equip docent està al teu costat per a ajudar-te! Diu la dita que val més prevenir que curar, i nosaltres et donem les eines perquè així sia!
Aula GUIATGE TREBALL DE RECERCA (alumnes de batxillerat)
T’ajudem, t’orientem, et guiem a l’hora de fer el treball de recerca (el curs passat, un dels nostres alumnes va guanyar el 1r premi de la Facultat de Disseny i Enginyeria ELISAVA).

HORARIS: TARDES A PARTIR DE LES 15.30 (hi ha la possibilitat que si surt algun grup d’alumnes que no es quedin al menjador escolar, es pugui organitzar algun grup a l’horari de les 15.00).

Aprofitem aquest correu per a recordar a l’alumnat amb HORES PENDENTS per a acabar el curs de mecanografia que ja poden reservar horari per al SETEMBRE si hi estan interessats/des.

Aprofita els descomptes i els avantatges per a ser alumne d’EMAG! Torna la promoció PITÀGORES: a EMAG, SUMAR és RESTAR! Suma amics/amigues i resteu en el preu!

Per a més informació, contacta per correu electrònic info@mecarapidemag.com o bé, truca al 972211358.

Gràcies per la confiança, que acabeu de passar bon estiu i MOLT BON CURS ESCOLAR!