S'acaba l'estiu i arriba la tardor!

S'acaba l'estiu i arriba la tardor!

Per segon any consecutiu, ens hem trobat davant un estiu on les limitacions establertes en el protocol vigent ha limitat els nostres espais de treball així com la interacció que era habitual fer a l'acadèmia. Les encaixades, les abraçades,... han quedat substituïdes per salutacions amb els colzes i el puny. Tot i això, hem pogut tirar endavant de nou els cursos, tallers i casalets proposats durant aquests mesos d'estiu amb una ocupació durant els mesos de juny, juliol, part d'agost i part del setembre del 100% de la capacitat que teníem establerta. És per això que aquest missatge és per donar les gràcies, una vegada més, a les famílies per la confiança que any rere any ens feu, als alumnes, per la seva implicació, voluntarietat, esforç i compromís, encara amb més valor en les circumstàncies actuals. Ha estat un estiu on de nou, els records viscuts i les experiències i anècdotes compartides, que han estat molts i de molts colors, perduraran en el nostre record.

I deixant l'estiu enrere... ens hem trobat amb els cursos de tardor, a l'acadèmia, on hem preparat els horaris per les aules de suport/deures/seguiment i a les escoles, on farem l'activitat de mecanografia i també d'informàtica. Per a aquest any, ens tornen a fer confiança escoles com Les Falgueres, per onzè any consecutiu, on formarem a més de quaranta alumnes de cinquè i sisè, a Madrenc, per desè any consecutiu, on també formarem a una trentena d'alumnes de cinquè i sisè; al Bosc de la Pabordia (vuitè any consecutiu), amb més de trenta alumnes de sisè. Així mateix, escoles com l'Aulet per sisè any consecutiu, on també formarem a quasi trenta alumnes de cinquè i sisè, a l'escola Vilademany per quarta vegada, a l'Aixart també per cinquè any consecutiu i retornem a escoles on l'any passat no van fer activitats extraescolars com a Domeny (cinquè any) o les Alzines (quart any). Per últim, entrem a fer l'activitat extraescolar de mecanografia a Bell-lloc per a primer any.

I recordant que si necessiteu ajuda en els vostres estudis (matemàtiques, física, català, castellà,...), o voleu aprendre a teclejar correctament per a guanyar temps a l'hora de fer treballs o poder passar/agafar els apunts amb ordinador, o aprendre informàtica per a tenir cura i agilitat a l'hora de fer els treballs, estem a la teva disposició.

Reiterant la gratitud per a la confiança que ens feu!

Molt bon curs escolar, cuideu-vos molt i molta sort!!!