Nota informativa EMAG

Nota informativa EMAG

Benvolgudes famílies, alumnes i amics. En primer lloc, esperem i desitgem que estigueu tots bé. En segon lloc, sobretot, seguiu les indicacions que des de les Administracions van donant per tal d'evitar que aquesta desescalada del confinament provoqui un rebrot de la pandèmia. En tercer i darrer lloc, aquest breu comunicat informatiu:

No ens podíem imaginar, quan estàvem preparant durant el mes de febrer la campanya del 40è aniversari, que durant el març passaria tot el que ha passat. Anava per a dues setmanes i ja en portem vuit... però la salut, ara com ara és el més important i és en el que ens hem de centrar.

Ara que comença la desescalada, esperem que amb les mesures oportunes i els protocols pertinents, es pugui començar a treballar en diferents sectors, entre ells el nostre. Davant d'aquest fet volem comunicar que:

1) la promoció 40 aniversari EMAG es veurà modificada en els seus termes, respectant els descomptes però no podrem fer ni la samarreta commemorativa ni el sorteig del portàtil (si tot va bé, ho farem l'estiu vinent i tots els alumnes que s'hagin inscrit o s'inscriguin aquest any, també hi participaran).

2) Les aules de mecanografia, informàtica així com al de suport escolar i el casalet formatiu, començaran a estar operatives tan bon punt rebem l'autorització per poder-ho fer.

3) L'estiu ja és aquí i aquest no hem pogut engegar les promociones que teníem previstes. És evident que aquest estiu no podrem atendre al mateix nombre d'alumnes que atenem normalment i per tant, les places per franges horàries quedaran molt més limitades. Aquestes es respectaran per ordre d'entrada en el centre.

4) Aquells alumnes que ja estiguin inscrits i amb horari reservat, un cop sapiguem la data que ens permeten obrir i en quines condicions ho podem fer, ens posarem en contacte amb vosaltres per si voleu fer alguna modificació en els horaris que ja havíem establert.

5) Farem tot el possible per no deixar a cap dels alumnes interessats a fer formació al nostre Centre que es quedi sense aquesta possibilitat (això inclou, bàsicament, ampliar el nostre horari de treball per a aquest estiu).

6) Sabem que comença una etapa diferent, on les abraçades, encaixades, les salutacions "NBA", etc... tan característiques al nostre Centre i que desprenien tan bona energia positiva no podran ser, però no perdrem el somriure, ni la motivació ni l'esperit d'ajuda que sempre ens ha caracteritzat perquè els nostres alumnes adquireixin el millor coneixement possible.

6) Davant qualsevol novetat, ho intentarem pujar de la manera més àgil possible a la web o xarxes socials.

En aquest comunicat, volem també exposar el nostre pesar per no poder haver acabat en alguns grups d'escoles, les nostres activitats extraescolars. La veritat és que ha estat una pena, perquè hi havia grups que estàvem a punt de finalitzar l'activitat i altres on per les hores que portàvem, la veritat és que el ritme de treball era molt bo i ens feia ser molt optimistes sobre els resultats que obtindríem a la fi de curs. A tots ells, dir-vos que esperem que tinguem l'oportunitat d'acomiadar-nos presencialment...

Demanar-vos per a acabar aquest comunicat, que us cuideu moltíssim i que més aviat que tard, les coses vagin tornant a una "certa" normalitat.

Una forta "abraçada virtual" plena d'energia positiva i el millor dels desitjos per a tots!

Fins aviat!