Fi de l'activitat extraescolar de mecanografia iniciació  i mecanografia (velocitat) + informàtica (LES FALGUERES - CELRÀ)

Fi de l'activitat extraescolar de mecanografia iniciació i mecanografia (velocitat) + informàtica (LES FALGUERES - CELRÀ)

Donem per a finalitzada l'activitat extraescolar de mecanografia iniciació (grup blau clar) i de mecanografia velocitat + informàtica (grup groc).

Hem estat moltes setmanes, molts dies i moltes hores junts. Hem aconseguit fer una molt bona "pinya", amb molt bona sinergia de treball, implicació i una predisposició excel·lent. Els alumnes del grup d'iniciació han assolit els objectius del curs, i per tant, els donem la benvinguda al "club dels mecanògrafs EMAG". Als alumnes de mecanografia velocitat + informàtica, hem progressat molt respecte al primer curs, i hem complementat els coneixements de mecanografia amb conceptes de Word i Excel que us ajudaran molt a fer les vostres tasques a l'institut. Per a nosaltres és un orgull veure com a mesura que aneu creixent físicament, també creixen els vostres coneixements. Pels docents, aquesta hauria de ser la raó de ser, i aquesta, veritablement és la nostra: HA ESTAT UN PLAER!

Agrair-vos la vostra fermesa i determinació vers el treball i les vostres ganes d'aprendre. Un luxe haver format part del vostre camí en l'aprenentatge. Uns felicitem de tot cor pels resultats obtinguts. Potser amb els de cinquè el curs escolar vinent ens retrobarem de nou, als alumnes de sisè, molta sort en la nova etapa que començareu el curs escolar vinent a l'Institut, recordeu que "mirarem per a la finestra" per veure si us veiem. Us trobarem molt a faltar!!

A l'escola, les facilitats i l'ajuda que sempre ens doneu. Gràcies Dúnia, Susanna i a tot l'equip docent, i també a l'Angelines, a qui esperem, el setembre, acomiadar-nos amb una forta abraçada com hem fet avui.
A les famílies, un any més, moltíssimes gràcies per la vostra confiança, després de tants anys!

I com no a l'AFA, i en aquest punt, m'agradaria fer una menció especial a l'Olga. Hem passat moltíssimes hores quadrant, planificant, lligant horaris, grups, per a no deixar mai res sense solució. Ha estat un enorme plaer poder treballar al teu costat, la teva ajuda sense la qual no hagués estat possible poder desenvolupar la nostra tasca amb tants alumnes. Sempre has estat aprop, quan el moment ho requeria i sincerament, és d'agrair. Sé que entrarà gent capacitada i amb molta vàlua però et trobaré molt a faltar... quantes hores i hores, eh Olga?? Moltes gràcies per tot i ho faig extensiu a tota l'AFA.

Molt bon final de curs i molt bon estiu a tothom!!