FI DE L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MECANOGRAFIA II - INFORMÀTICA (MADRENC-VILABLAREIX)

FI DE L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MECANOGRAFIA II - INFORMÀTICA (MADRENC-VILABLAREIX)

Ha estat un enorme plaer compartir el vostre camí en l'aprenentatge dels coneixements exposats en la nostra activitat (mecanografia II - velocitat i el taller informàtica - Word/Excel)

Avui hem fet l'entrega dels diplomes i els informes de fi d'activitat. Mentre els feia ahir, vaig tenir sentiments enfrontats. Per un costat, la satisfacció i l'alegria de saber que heu fet molt bona feina i heu après molt. Per altra banda, una sensació de tristor, amb alguns de vosaltres hem passat més de cent hores junts, compartint moments d'alegries i de riures, amb moments de tensió davant les incerteses que us trobàveu en l'aprenentatge. Ha sortit tot molt bé!!! Heu après molt!! Avui en la xerrada de fi d'activitat, l'emoció m'ha envaït, és llei de vida. Com us he dit, us portaré sempre dins del meu cor!!

Hem penjat un vídeo mostrant com teclejeu, aneu molt de pressa! Sou uns cracks!!

https://www.youtube.com/watch?v=G59jeOjRcbo

No voldria acabar aquest petit escrit sense agrair-vos tot l'esforç que heu posat al llarg de l'activitat. De fet, us agraeixo de tot cor, que hàgiu seguit les indicacions que us donava. També agrair a les famílies la seva confiança i en les interaccions que hem tingut, els consells i el suport rebut. Com no podia ser d'altra manera, a l'escola i tot l'equip docent, la veritat és que és un plaer enorme sentir-vos sempre tan propers i poder comptar sempre amb vosaltres. Gràcies Maria, David, Vane... A les monitores del menjador, la seva cooperació i col·laboració, un luxe!! I per últim, no per això menys important, l'AMPA, especialment a l'Anna amb qui tantes hores i hores de converses acabem tenint al llarg d'una activitat. Em sap molt greu no poder assistir a la trobada d'extraescolars de dissabte però si qualsevol família vol contactar amb mi per dubtes que pugui tenir de cara al curs escolar vinent, ho pot fer pels canals habituals (telèfon, correu electrònic,...)

Felicitats a tots pel rendiment assolit i moltíssimes gràcies per tot!